Startsiden Ulvøyrittet
Ulvøyrittet
Historikk 2004 - 2011
Startsiden Ulvøyrittet
 
   
   
 
 

Startside

Om rittet

Resultater

Bildegalleri

Video

 
 
   Tilfeldige bilder fra tidligere Ulvøyritt
 
 
ulvoyr201020.jpg
ulvoyr201020.jpg
Fra: Rittet

ulv20.jpg
ulv20.jpg
Fra: Sentrum

ulvoy201008.jpg
ulvoy201008.jpg
Fra: Premieutdeling

ulv15.jpg
ulv15.jpg
Fra: Sentrum

ulv10.jpg
ulv10.jpg
Fra: Sentrum

 
 

Resultater bakkerittet fredag 1. juli Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF Les hele artikkelen...

sveinung.jpgBakkerittet ble arrangert i godt vær med start på fergekaia på Melbu og mål ved tårnet på Storheia. Beste herre og dame ble premiert, og i herreklassen var det Sveinung Olsen fra arrangørklubben som seiret, i dameklassen var det Anne Kristin Heg fra Lillehammer CK som seiret, vi gratulerer.

Det er også premie for beste dame og herre rytter som deltar i alle tre rittene under Vesterålen Grand Prix, her leder Anne Kristin og Sveinung

Bilder

Trykk les mer for å lese resultatlisten

 Les hele artikkelen...Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

friskhuset.jpgNå nærmer vi oss ritthelga med spennende ritt med Off Road sykkel og racer.

På fredagen starter vi med bakkerittet som starter fra fergekaia på Melbu og via Husby og opp til tårnet på Hadseløya.

På lørdag er det seedingrittet for birken Ulvøyrittet med start i sentrum på Stokmarknes.

På søndag tar deltakerne frem racersykkelen og er med i flott løype innover Eidsfjorden og Sortland og tilbake.

 

Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

martin.jpgFredag 1. juli arrangeres det bakkeritt med start ved fergekaia på Melbu og med målgang ved tårnet på Storheia. Det blir masterstart der rytterne følger bilen langs hovedveien til veikryss ved Husby. Bakkrittet starter kl 2000 og sekretariatet er åpent fra kl 1800 ved fergekaia.

Påmelding til rittet gjøres under menypunktet Påmelding på venstre side.

Se ellers info om rittet under menypunktet Om rittet på venstre side.

Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

Birk_ritt_seeding.jpgI dag fikk rittkomiteen for Ulvøyrittet den gledelige meldingen på at Ulvøyrittet 2011 er tildelt som seedingritt for Birkebeinerrittet 2011. Velkommen til Stokmarknes og Ulvøyrittet lørdag 2. juli 2011 til både aktive, mosjonister og andre besøkende.

Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

olejonny.jpgVi har sakset del av en artikkel fra Parat som er en arbeidstakerorganisasjon i YS:

Fra Parat medlem 119726 og startnummer 15429 , Ole Jonny Enoksen har vi fått denne meldingen.

– Trodde jeg hadde syklet i dårlig vær i fjor på Birken, men været var verre i årets Ulvøyritt som var seedingsritt i forkant av Birken. Enda verre var det på årets birkebeineritt som gav oss det dårligste været gjennom de 18 år som rittet har blitt arrangert.

Redaksjonen gratulerer Ole Jonny med forbedring av tiden med 25 minutter i forhold til i fjor. Samtidig oppfordrer vi ennå flere Parat medlemmer til å sende inn sitt bilde og historie fra årets Birkebeinerritt.

Foto: Finndittbilde.no/Birkerbeinerittet

Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

Det er flott at media følger med og skriver om Ulvøyrittet. Her er lenker:

Bladet Vesterålen (web)

Vesterålen Online (web)

Vesteraalens Avis (web)

Bladet Vesterålen (pdf dok fra papir avisa)

Vesteraalens Avis (pdf dok fra papir avisa)

En betraktnig, skal jeg bryte rittet eller ikke ? Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

hansj.jpgVi nevnte arrangørklubbens rytter Hans Jørgen Jørgensen i artikkelen under, der han punkterte nær Melbu og vurderte og bryte rittet. Vi fikk en artig og flott tilbakemelding fra Hans Jørgen, som også kan brukes i henseende i å fullføre ritt. Vi lar Hans Jørgen føre ordet med sine tanker da han sammen med Frank Hansen nærmet seg Melbu og det sa pang i bakhjulet:

Innerste inne va æ irritert ja :) men en gang må jo æ også opplev å punktere på ritt - bære så jævla synd at det skulle skje på detta rittet..Kanskje slæpp æ å punktere på Birken nu ?? :)

Det va egentlig ganske tilfeldig at æ fullførte.. Æ tusla nu sakte å rolig nedover på sportsbutikken (som æ ikkje vesste kor va), spurte om han hadde en slange å avse (for penga hadde æ ikkje), sa æ fikk ring å spør etter kontonummeret så æ kunne overføre 59 krone for slangen..

En kunde sa han kunne kjøre mæ te nesset, for æ tenkte at æ va altfor skitten te å te nokka drosje, å at æ kunne ligg på hundeplassen i bilen..

Så putta æ ny slange i dekket, å skulle kjør asfalten tebake te nesset, men fant plutselig ut; nei fan, æ kjør løpet ut !! :) 20 minutt etter vinneren, men langt ifra sist.. Tok vel igjen nærmere 10 ryttera på returen !

 

Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF Les hele artikkelen...

frank.jpgUlvøyrittet 2010 ble arrangert lørdag 14. august med start på Stokmarknes og med hele 52 ryttere på startstreken. Arrangøren håpet på godt vær, men rittdagen ble en tung fornøyelse for rytterne, da det ble mye nedbør, tåke og ikke så mange plussgrader. Uansett så det ut til at rytterne trivdes ute i løypa, og postive tilbakemeldinger ble arrangøren tildelt fra de aktive til tross for det kalde været.

Noen måtte bryte på grunn av tekniske problemer. Hans Jørgen Jørgensen fra arrangørklubben som var en av favorittene punkterte nær Melbu, han dro innom Arena Sport der, fikk ny slange montert og fullførte løpet, flott Hans Jørgen !

Raskest i herreklassen var Frank Hansen fra arrangørklubben som brukte 1.45.45, i dameklassen var Anne Kristin Hæg raskest med tiden 2.03.04. Ikke overraskende da Anne Kristin er i norgestoppen i sykling, Frank har flere sterke resultater, sist i NM.

Mange bilder fra arrangementet ble tatt, bruk menypunktet Bildegalleri på venstre side eller trykk her

Trykk Les mer under får å se hele resultatlisten.

 Les hele artikkelen...Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

yngre.jpgVi har nå også lagt ut kart over traseen for de yngste, det vil si 6 - 12 åringene.

Den yngste klassen sykler fra start i sentrum, ut til lysløypa og sykler den korte delen her før retur til mål i sentrum. 10 åringene sykler 2 runder i lysløypa mens 11-12 åringene sykler 3 runder.

Her er kartet

Les hele artikkelen... Utskriftsvennlig side Save as PDF

Det trekkes et gavekort på kr 2.000,- for deltakelse i Ulvøyrittet 2010. Alle som deltar i Rekruttklasse, Trimklasse eller Turklasse blir med på trekningen.

Det trekkes også en flott premie for den som melder seg på innen torsdag 12. august kl 2100.Side 2 av 4 (31 artikler totalt) [ << | < | 1 | 2 | 3 | 4 | > | >> ]  

 
Sidegenerering: 0.28 Sekunder